+36 1 655 5951 (Hé-Pé 8:00 - 15:30)

Komód

Skrýt parametry
SilverTime.czHledám
Szűrő nélkül
Szín
Ártartomány:
45999 HUF -
-
- 406490 HUF
Rendezés:
orderby
Mennyiség oldalanként:
21-25 munkanap
58 630 HUF
21-25 munkanap
64 340 HUF
21-25 munkanap
64 340 HUF
21-25 munkanap
64 340 HUF
21-25 munkanap
98 260 HUF
21-25 munkanap
107 660 HUF
21-25 munkanap
107 660 HUF
21-25 munkanap
107 660 HUF
21-25 munkanap
181 590 HUF
21-25 munkanap
200 940 HUF
21-25 munkanap
200 940 HUF
21-25 munkanap
200 940 HUF
21-25 munkanap
143 610 HUF
21-25 munkanap
157 620 HUF
21-25 munkanap
157 620 HUF
21-25 munkanap
135 130 HUF

A komód népszerű bútordarab - teljesen megérdemelten. Minden hálószobának praktikus eleme lehet, hiszen amellett, hogy kompakt formában nyújt sok hasznos tárolóhelyet, még esztétikus is lehet, és a tetejét is jól kihasználhatjuk. Az AMI bútorok kínálatában komódok széles választéka vár. Fedezze fel minőségi bútorokkal teli választékunkat: csapjon le kedvencére még ma, és néhány napon belül kiszállítjuk!

Fenyő komód: ezért érdemes az AMI bútoroknál megvásárolni

Kiemelkedő minőség, kedvező áron

24 éves fennállásunk első napja óta vezérelvünk és hitvallásunk három pilléren alapul: a precizitáson, az innováción és az odafigyelésen. Komód termékeinket előre bevizsgált, kiváló tömör fenyőből készítjük, hiszen az a célunk, hogy az AMI mesterek kezei közül kikerülő bútorok évtizedeken át jó szolgálatot tegyenek tulajdonosaik otthonában. Kiemelten fontos még számunkra vásárlóink egészsége és a környezet védelme is. Ezért kizárólag olyan festékekkel és lakkokkal kezeljük termékeinket, amelyek megkapták a Nemzeti Higiéniai Intézet jóváhagyását.

Széles komód választék 

Ahogy nincs két egyforma vásárló, nincs két egyforma tökéletes hálószoba sem! Az egyik legnagyobb tapasztalat, amit több évtizedes fennállásunk alatt szereztünk, az igények sokfélesége. Ezért komód kínálatunkat tudatosan úgy alakítottuk ki, hogy az minél változatosabb legyen. Így webáruházunkban nemcsak méretek szempontjából széles a választék, hanem stílus és színek terén is bőven van miből válogatni.

Villámgyors kiszállítás

Ha az ember bútort rendel, az általában azt jelenti, hogy azonnal szüksége van rá - érthető, hogy senki sem szeret heteket várni a rendelésére. Mi már a kezdetekkor eldöntöttük, hogy megkíméljük vásárlóinkat a hasonló rossz tapasztalatokról, ezért felpörgettük a kiszállítás tempóját. Amikor Ön megkapja a visszaigazoló e-mailt, nálunk a kulisszák mögött már serényen pakoló kollégákat láthat, akik gyorsan összekészítik csomagját, és mihamarabb átadják a futárnak. Így rendeléseinket néhány munkanap alatt ki is szállítjuk.

A komód mellett számos más remek bútort is talál nálunk

Nem csak komódra van szüksége? Rendezze be hálószobáját teljes körűen ágy, éjjeliszekrény, könyvespolc és kiegészítő kínálatunkból!

Komód: hogyan válasszuk ki a tökéleteset? 

Méret: ha komód vásárlás előtt áll, szövegünket elolvasva a következő mozdulattal vegye is elő a mérőszalagot! Amennyire praktikusak a komódok, annyira félre lehet őket méretezni, ha nem figyelünk oda. Pontosan érdemes feltérképezni, hogy mekkora szélességű, magasságú és mélységű komódot tudunk még úgy elhelyezni a szobában, hogy az kielégítse a tárolási igényeket, de ne legyen akadálya a szabad mozgásnak sem.

Stílus: a méret utáni következő fontos szempont a helyiség stílusa. Tegyük fel magunknak a kérdést: milyen szóval jellemeznénk leginkább? Letisztult, extravagáns, retro, vagy inkább klasszikus? Ha megtaláltuk a választ, máris nagyot léptünk előre a tökéletes komód kiválasztása felé. Kifejezetten a mai trendekkel rezonáló szobához modern komód ajánlott, egy klasszikusabb vonalvezetése fenyő komód viszont gyakorlatilag lehetetlenné teszi, hogy mellélőjünk.

Szín: bármilyen méretű komódot is választunk, biztos, hogy hangsúlyos bútordarab lesz a szoba megjelenésében. A szín kiválasztásánál ezért két szempontot érdemes figyelembe venni: a szoba meglévő színvilágát és a berendezési stílust. A letisztult árnyalatok által meghatározott, skandináv hatású enteriőrökben például remekül mutat egy fehér komód. A fehér komódok mellett ugyanakkor természetesen dió, fenyő, szürke, tölgy és éger árnyalatok is elérhetőek nálunk.

Úgy érzi, jól jönne egy kis segítség az Önnek megfelelő komód kiválasztásához? Kérdése merült fel valamelyik termékünkkel kapcsolatban? Keressen minket bátran elérhetőségeink egyikén: szakértő kollégáink örömmel állnak rendelkezésére!

Copyright MAXXmarketing GmbH
JoomShopping Download & Support

Ingyenes szállítás
Kiválasztott akciótermékekhez

Legjobb árak
A legjobb árak az interneten

Gyorsan otthonában
Kifinomult expedíció = gyors áruszállítás

Hagyomány 24 év
Megbízható cég vagyunk, hosszú hagyományokkal

A szállítás módjai

Futárszolgálat

Utánvétes fizetés: 750 HUF Szállítási költség: 0 HUF

Hajózási társaságok

up